​  Tryllekunstner med et væld af underholdning

Overvejer du at få en tryllekunstner ud til dit børnearrangement? Hos Los Niños Entertainment er vi eksperter i at underholde børn. Jeg kommer i hele Danmark for at trylle, lave sjove ting og give børn og barnlige sjæle store oplevelser. Jeg har et overflødighedshorn af professionel underholdning til alle årstider og alle ønsker.

Mange temaer med en sjov tryllekunstner

Jeg har 30 års erfaring med både nærværende og levende underholdning af børn, og jeg har en bred vifte af temaer, hvor trylleri indgår i flere temaer. Jeg laver gerne et skræddersyet børneshow med en tryllekunstner.

Temaet med Karla Kanon, som er en værre klovn, er ganske populært. Hun har lånt en rigtig tryllekunstnerkuffert.

Hun har naturligvis lovet, at hun ikke vil rode for meget, men klovne er nysgerrige.​ Karla Kanon åbner kufferten en lille smule - sammen med børnene. Herefter bliver der en time med latter, trylleri og spænding. Uheldigvis flyver tiden af sted.

Kontakt mig for at aftale en dag med trylleri

Du er altid velkommen til at høre mere om trylleri for børn, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud for en tryllekunstner med skræddersyet underholdning.

Du kan ringe på telefon 22 51 96 17 for at bestille mig eller for at høre meget mere. Eller du kan skrive til mig på e-mail losninos@losninos.dk.

​​

Firmainfo

Los Niños Entertainment v/ Lene H. Lund

​CVR: 29237646

Kontaktinfo